PERHATIAN..! Khas kepada yang betul2 serius nak hilangkan TAHI LALAT SKIN TAG KETUAT BIJI KOLESTROL KUTIL MILIA

Jom saya bantu anda semua untuk hilangkan Tahi Lalat, Kutil di leher, Ketuat & Biji Kolestrol

Sepantas 3 hari jer!!​

SEKALI CALIT JER CONFIRM TANGGAL!

Mesti anda ada salah satu masalah macam dalam gambar dibawah ni kan.. πŸ‘‡πŸ‘‡

KETUAT-KAKI-TANGAN-4.png
KETUAT-KAKI-TANGAN-1.png
KETUAT-KAKI-TANGAN-3.png
KETUAT-KAKI-TANGAN-5.png

Jom lihat video testimoni dibawah ini πŸ‘‡πŸ‘‡

Mula2 Calit Pada Tahi Lalat, Biarkan Selama 30 Minit, Kemudian Basuh. Tahi Lalat Mula Kecut, Kering, Jadi Kuping & Tanggal Sendiri.. Mudah kan? 🀩

Hampir 63% orang di Malaysia menghadapi masalah seperti ini dan ianya masih wujud sehingga hari ini

Alhamdulilah lepas guna REV REMOVAL CREAM muka dh bersih balik, dan kini menjadi pengguna setiap REV REMOVAL CREAM

Memperkenalkan produk REV REMOVAL CREAM

Rev Removal Cream diperbuat daripada bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan masalah Tahi Lalat, Kutil, Biji Kolestrol & Ketuat hingga ke akar umbi.

Ia teramat sesuai untuk mereka yang mencari produk yang berasaskan bahan organik dan bebas merkuri.

Diluluskan dan dijamin SELAMAT untuk digunakan

Ramai orang yang memandangkan rendah tentang keselamatan produk, kesannya bila pakai mula ada kesan sampingan yang lain.

Rev Removal Cream telah disahkan oleh SIRIM dan selamat untuk digunakan.

Kenapa pakar-pakar mengatakan REV REMOVAL CREAM ni lain dari yang lain

Cara Guna Produk REV Removal Cream

Sapu

Sapu REV Removal Cream pada biji yang hendak dibuang. Sapu elok2, jangan comot

Basuh & Bersihkan

Lepas jangkamasa yang disarankan, bersihkan kawasan yang disapu tadi.

Tanggal

Tunggu selama 3 ke 5 hari & biji akan mula kering dan tanggal sendiri.

Promosi akan tamat pada hari ini

July 19, 2024

Jam
Minit
Saat

Bayaran boleh dibuat melalui Online Banking atau
COD (barang sampai baru bayar)

kami percaya akak abang mesti mempunyai salah satu masalah seperti di atas, kami sangat bangga atas ikhtiar akak abang untuk mencari jalan penyelesaian dengan produk kami

NEW PACKAGING!

Kalau dah guna bekali kali dengan cara yang betul tapi langsung takda kesan kami akan pulangkan semula duit 100%

Nanti bagi gambar sebelum, semasa dan selepas pakai dalam masa 1 bulan kalau tak berkesan

Tekan button BELI SEKARANG dibawah untuk membuat tempahan

Set A Krim Sahaja

RM110
RM 90


/ SET
  • 1 Kotak REV Removal Cream bernilai RM90
  • Untuk tanggalkan kutil, ketuat, biji kolestrol & Tahi lalat
  • Cukup untuk tanggalkan 50 biji masalah
  • Free Postage & Caj COD RM10
  • Jimat RM20 dari harga asal RM110

Set B Krim + Serum Parut

RM154
RM 130


/ SET
  • 1 Kotak REV Removal Cream bernilai RM90
  • Untuk tanggalkan kutil, ketuat, biji kolestrol & Tahi lalat
  • Cukup untuk tanggalkan 50 biji masalah
  • 1 Botol Serum Parut untuk hilangkan kesan parut
  • Dapat 3 jenis FREEGIFT
  • Free Postage & Caj COD RM10
  • Jimat RM24 dari harga asal RM154
BEST

Serum Parut

1 Botol Serum Parut

RM70
RM 59


/ SET
  • 1 Botol Serum Parut bernilai RM59
  • 1 Botol Serum Parut untuk hilangkan kesan parut, merawat kulit kusam, kulit kering, menghilangkan jeragat dan dapat kecutkan jerawat
  • Cara pakai: Titis kan serum pada luka parut, jerawat, kawasan jeragat danurutkan hingga meresap ke dalam kulit. Boleh pakai setiap hari
  • Free Postage & Caj COD RM10
  • Jimat RM11 dari harga asal RM70

Kelebihan Serum Parut

VIDEO Testimoni

GAMBAR Testimoni

Soalan Lazim

Kami tidak galakkan penghidap kencing manis untuk pakai produk kami. Sebab risau luka lambat sembuh. Terutama kalau nak pakai di kaki. Tetapi, kalau nak pakai di kawasan yang berhampiran dengan jantung seperti leher, insyaAllah boleh. Asalkan bacaan gula terkawal dan ambil ubat secara teratur.

Kandungan krim ini 100% bahan semulajadi, insyaAllah tak ada kesan sampingan.

Krim ni boleh tahan 6 bulan dan purata boleh hilangkan 50 biji masalah.

Kami beri jaminan pulangan wang 100% dalam masa 30 hari jika tidak berkesan. Sertakan gambar sebelum, semasa dan selepas penggunaan.

Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar pada postman.
Proses order mengambil masa 1-3 hari masa bekerja.

Team HQ akan proceed order dalam masa 24 jam pada hari bekerja, nombor tracking akan dihantar melaui SMS.

Note: Sila pastikan nombor telefon anda betul

Kami sangat sarankan untuk anda memilih Set B, kerana pakej ini sudah termasuk dengan SERUM untuk buang parut

Contact En Malik 60189543533 (whatsapp sahaja) untuk ceritakan masalah yang anda hadapi dan panduan penggunaan REV REMOVAL CREAM

Barang sampai 3-4 hari selepas tempahan di buat

Kami menggunakan kurier Ninja Van, Poslaju & J&T Express

Basmi Kutil & Tahi lalat
60189543533 (whatsapp sahaja)
admin@rawatkutil.com
Copyright Β© 2021 I Powered by Hunga Ventures